Προστασία προσωπικών δεδομένων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Η Electronet Παπανδρικόπουλος σας ενημερώνει ότι όταν προβαίνετε σε αγορές στην ιστοσελίδα www.papandrikopoulos.gr είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία.

Έχοντας υπόψη την σχετική νομοθεσία περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων, η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Πάτρας

Η Electronet Παπανδρικόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η Electronet Παπανδρικόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την αποστολή ενημερώσεων για νέα προϊόντα ή προσφορές σε πελάτες ή εγγεγραμμένους χρήστες της στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσετε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στη λίστα διευθύνσεων email απλά στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση papandrikopoulos@electronet.gr προκειμένου να ζητήσετε τη διαγραφή ή αλλαγή των τηρούμενων προσωπικών σας στοιχείων.

Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την ακρίβεια, εγκυρότητα και γνησιότητα των Προσωπικών του Δεδομένων που γνωστοποιεί Η Electronet Παπανδρικόπουλος.